FM MEAT 057 21 78 42

Vleesgroothandel

Pure kwaliteit

De passie voor ons product, ons eigen gekweekt Piemontese rund- en kalfsvlees, staat ook centraal in onze uitsnijderij. Wij voorzien onze klanten van puur vlees met heel veel smaak. Onze dieren worden geslacht in het slachthuis van Stasegem. Nadat de kwartieren voldoende gekoeld zijn worden die met eigen transport naar onze atelier gebracht in Ieper. Hier worden de kwartieren uitgebeend en versneden tot in detail door o.a. onze meester en oprichter, Mario Meirlevede. Met zijn jarenlange ervaring en vakkennis zorgt hij ervoor dat elk stukje vlees bij de juiste klant terecht komt. Hierbij houden wij rekening met de specifieke wensen van elke klant. Zo kunnen wij elk type steak, stoofvlees, côte à l'os… aanbieden, en dit elke week opnieuw.

Pure kwaliteit, daar gaan wij voor. Dit betekent dat wij voor het maken van onze bereidingen zoals gehakt en hamburgers geen smaak-, kleur- of bewaarstoffen toevoegen. Door het korte productieproces en de snelle invrieskamer kunnen we het behoud van de uiterst verse kwaliteit van onze bereidingen garanderen. Onze uitsnijderij heeft een Europees erkenningsnummer BE F636 EG en ons vrieshuis is erkend onder het nummer KF 222.

Naast het zelfgekweekt Piemontees rundvlees bieden we ook nog andere producten aan zoals BWB rundvlees, varkens- en lamsvlees.

Piemontees kalfsvleees

Naast het Piemontees rundvlees laten wij onze klanten ook kennis maken met ons zelfgekweekt Piemontees kalfsvlees. Kalfsvlees is in onze streken nog niet echt gekend. Wij proberen dit produkt opnieuw op de kaart te zetten.

Aangezien onze kalveren op een natuurlijke manier worden gekweekt is het vlees rosè en niet wit. We slachten de kalveren op een leeftijd tussen 11 en 12 maanden. Hierdoor heeft het Piemontees kalfsvlees heel veel smaak en is het supermals.

Wij zijn zeer vereerd dat Chef Tim Boury met ons kalfsvlees werkt in zijn driesterrenrestaurant BOURY in Rumbeke. 

Kalverachterkwartieren

Heel wat chefs zijn enthousiast over onze producten en service

Wij gaan samen met hen op zoek naar het juiste product.

De smaak van Piemontees rundvlees is subliem

Chef Alain van Bistro Retro Grill in Roeselare

Ik kies voor Piemontees rundvlees van FM MEAT omwille van jullie constante kwaliteit.

Chef Kim van Zet U in Dadizele